ع.س
عنوان :

افزایش رشد موهای صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر عزیز. من برای موهای صورتم که کرکی و نازک هستن از ماینوکسیدیل استفاده میکنم و با قطره چکون قطره قطره رو صورتم میریزم و با دست دیگم قطراتو پخش میکنم.یعنی با دست میمالم تو صورتم.خواستم بدونم روش استفادم صحیح هست یانه؟؟
سوال بعدیم اینه که آیا ماینوکسیدیل پنج درصد که من شروع به مصرفش کردم موهای کرکی و نازک رو میتونه ضخیم کنه یانه؟

سلام
بله بزن
دو درصد هم کافیه اگر بخواد در بیاد

خیلی سپاسگذارم
فقط طریقه مصرفم هم که با دست میمالمو... رو تایید کردید؟
سلام آقای دکتر.شرمندم سوالام یکم زیاد شد ولی به خاطر یه چیز یکم نگرانم و اونم اینه که صبحا قبل از اینکه از خونه بیرون بزنم ماینوکسیدیل رو به صورتم میزنم و وقتی میرم بیرون هوای آزاد کمی سرد هست.به نظرتون ماینوکسیدیل تو هوای آزاد و کمی سرد جذب میشه؟چون حدود 1ساعت بیرون تو هوای آزادم.
سوال بعدیم این هست که برای جواب بهتر در کنار ماینوکسیدیل،عصاره رزماری هم به صورتم میمالم
مثلا 7 صبح ماینوکسیدیل و 2ظهر رزماری و 7 غروب ماینوکسیدیل و 11 شب رزماری
به نظرتون با این روش اختلالی پیش نمیاد؟
ممنون میشم پاسخ بدید
ممنون
دکتر من شنیدم کسایی که ریزش مو دارن و از ماینوکسیدیل استفاده میکنن اگر قطعش کنن موهایی که بر اثر این دارو به وجود اومده دوباره میریزن
من شونزده سالمه و میدونم که هنوز واسه ریش درآوردن دیر نشده چون پدر و عموهام و دایی هام همه ریش دارن ولی یکم عجله دارم.با این حال که من بیماری ریزش مو ندارم و میخوام موهای کرکیم ضخیم و ریش بشن بعداز قطع ماینوکسیدیل نمیریزه؟اگه میریزه که قطع کنم(الان11روزه دارم مصرف میکنم)
واقعا ممنون به خاطر پاسخ هاتون به مردم و راهنمایی هاتون ولی بالا ننوشتین درمورد چی؟
باز شرمندم این چندروز وقت شمارو گرفتم.

اونی که گفتی در مورد مو هستش نه ریش

خیلی ممنون