e.C
عنوان :

بیماری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خسته نباشید من 24سالمه حدود یک سال پیش درد های زیر شکمی داشتم رفتم دکتر برام سنو و ازمایش نوشتن گفتن کیست داری ترکیده یه مدت قرص و امپول مصرف میکردم خوب شدم ولی هنوزم بعضی وقتا همون دردهارو دارم باید چیکار کنم چه مشکلی هست

قبلا پیش یه دکتر دیگه رفتم گفتن باید زودتر ازدواج کنید و بچه دار بشید وگرنه طول بکشه ممکنه دیگه بچهدار شید الان هم نامزدم

بستگی به زمان دردتون داره در همه خانمها معمولا یک هفته بعد از پاکی ممکنه درد زیر شکم به مدت چند روز به صورت ممتد یا تیر کشیدن گهگاهی احساس کنند که این درد مربوط به رشد تخمک و یپس آزاد شدن تخمک هست و این یک پروسه طبیعی است .ولی به چه علت دکتر بهتون گفنه زودتر ازدواج کنید .فاکتور خطری داشتید ؟

نمیدونم والا اما اون موقع 12 تا امپول برام نوشتن روزی یک عدد اسم امپول یادم رفته

ولی سونو که گرفته بودم گفت کیست ترکیده میخوام بدونم برای ایندم خطری نداره ممنونم

در صورتیکه گیست شما هز نوع آندومتریوما یا همورژیک بوده باشه و اگر اون موقع در اثر ترکیدن در سونوگرافی مقادیر زیاد یا متوسط خون را داخل لگن نشون داده باشه احتمال ایجاد کمی چسبندگی در لگن میتونه وجود داشته باشه در غیر این صورت جای نگرانی نداره

اصلا حرفی از خون نبود خودمم خونریزی نداشتم اصلا فقط درد شدید زیر شکم شدید بود

با یک آزمایش هورمونی میشه وضعیت تخمدان ها رو از کاهش رزرو تخمدانی در اثر کیست پاره شده بررسی کرد

خیلـــے ممنون از وقتـــــے که میذارید تشڪــ♥ـــر