ر.ص
عنوان :

لاغری صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام .وقت بخیر دکتر من بن پر و صورت لاغری دارم نمیدونم چرا از صورت چاق نمیشم با یه بیخوابیه ساده سریع صورتم لاغر و تکیده میشه اخه چرا؟؟؟ میخواستن بپرسم این محصولاتی که بعنوان کرم پف کننده یا چاق کندده صورت تو بازار هستش ایا بعد از ترک پوستو شل یا بد نمیکنه؟بعد لاغری صورت بازگشت داره اگه استفاده قطع بشه،باتشکر ممنونم

سلام دارو تاثیری ندارد ، تزریق چربی کنید ، اگر در شکم و ران چربی دارید