م.ک
عنوان :

درد قلب

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
سلام وقت بخیر من الان در حدود یک ماه میشه دست چپم درد میکنه وگاهی تپش قلب دارم و درروز خیلی قلبم درد میگیره درد چندثانیه ای هست وگاهی سرفه میکنم برطرف میشه بیشتر این دردقلب و دستم کلافم کرده رفتم نوار قلب دادم مشکلی نداشت الان وقت دادن برای هولتر میخواستم بدونم علت چی هست ممنون

درود بر شما ،این کیفیتی دردی که توضیح دادین میتونه منشا استرسی یا عضلانی اسکلتی داشته باشه

احتیاج به اکوی قلب ندارم این درد جدی نیست؟ البته من به شدت استرس دارم با کوچکترین صدا تپش قلب میگیرم و زود رنج و حساس هم هستم
واینکه همش تو اینترنت دنبال علایم درد قلب میگردم وقتی شبیه به درد خودم هست بیشتر دچار اضطراب میشم

بهتره که تکستهای پزشکی رو نخونین،چون برداشت های نادرست ازشون میگیرین و استرسهاتون بیشتر میشه،علایمتون ناشی از استرس هستش،برای اینکه ارزیابی بهتری بشین انجام اکوکاردیوگرافی رو توصیه میکنم

ممنون دکتر از راهنمایی تون