m.f
عنوان :

لاغری

پزشک تغذیه و متابولیسم
سلام
خانمی25ساله هستم قد168 وزن 42کیلوگرم
6 سال ازدواج کردم قصدبارداری دارم اما خیلی خیلی لاغرم
قرصهای مکمل چاقی استفاده کردم تاثیری نداشت
دکتر تغذیه ی سری دارو بهم دادن ک حضور ذهن ندارم نام ببرم چون 6سال گذشته اما تاثیری نداشت
امپول ناندرلون استفاده کردم درکنار ورزش بازم تاثیر نداشت
تیرویید هم ندارم ازمایش دادم
سلام دکتر پاسخ من را نمیدهید؟
سلام خسته نباشید دکتر من مشکل لاغر بودنم فکر میکنم مربوط به تکرر دفع مدفوع
مربوط ب تکرر دفع مدفوع باشه چون خیلی زود غذا رو هضم و دفع میکنم انگار هیچی جذب بدنم نمیشه
من مسیرم به مطبتون خیلی دوره نمیتونم حضوری بیام خدمتتون اگر ممکنه اینجا راهنماییم کنید

اگر دفع مکرر دارید بهتر هست اول به متخصص گوارش مراجعه کنید