ف.ح
عنوان :

درد وسوزش استخوان

متخصص ارتوپدی
سلام خانمی 32ساله هستم حدودا یک ماه میشه که استخون درد دارم .طوری که بعضی مواقع مچ دستم یا کف پاهام ورم میکنه ودرد داره.دکتر رفتم یک سری ازمایش برام نوشته .ازمایش رماتیسم ونوار عصب هم گرفتم منفی بوده.فقط یه التهابی توی ازمایش نشون داده.چکاب کامل هم دادم مشکلی نداشته فقط یه مقدار کمخونی نشون داده تو ازمایش.خواستم بدونم که این التهاب براثر چی میتونه باشه.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

درد منتشر استخوان در عیلد کاری همکاران داخلی و روماتولوژیست و پاسخ مناسب را از ایشان بخواهید