ا.ک
عنوان :

حساس وترس از بیماری

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام اقای دکتر خانم 30ساله هستم که بدن ضعیف در مقابل درد دارم مثلا از سن زیر بیست وپنج سال دچار دیسک خفیف شدم ودردهای پا وکمر داشتم وهمیشه نسبت به بیماریهای مختلف ترس دارم و برحسب اتفاق قبل از عید فیلمی راتماشا کردم که راجب ام اس بود ومرا خیلی ترساند با توجه به دردهایی که داشتم همش فکر میکنم ام اس دارم چون به تازگی نمیدانم دراثر تلقین یاترس نوک انگشتانم گاهی سوزن سوزن میشود خیلی کم مثلا روزی پنج بار هر بار یک ثانیه یادردثانیه ای که هر نقطه از بدنم است وهمچنین گاهی پشت پاهایم پشت ساق پاسست میشود وکم جان ولی باز خوب میشود به نظر شما قابل پیگیری است ویا گاهی لرزش میگیرم که در بیرون قابل مشاهده نیست به نظر شما با این درد ها چه کنم وقبلا یک بار بر اثر زایمان دچار نارسایی کلیه شدم که خدارا شکر کلیه ام برگشت ولی از ان هم همیشه ترس دارم که دوباره عود کند

با سلام، این علایم نگران کننده نیست، ولی برای کنترل اضطراب به پزشک متخصص مراجعه کنید.