م.م
عنوان :

چروک صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام.برای چروک دور چشم وچروک پیشانی از چه کرمی استفاده کنم؟ریزش موی شدید دارم وهمینطور شوره سر .ازمایش دادم مشکلی ندارم چه راهحلی پیشنهاد می کنید.ممنون

با سلام و پوزش از تاخیر در پاسخگویی

بهترین روش برای از بین بردن چروک های پیشانی و کنار چشم تزریق بوتاکس است و کرم ها تاثیر کمی دارند . از سرم و کرم دورچشم و سرم و کرم ضد چروک سینره استفاده کنین اول سرم و یک ربع بعد کرم روزی 2 بار صبح و شب

در مورد مو باید معاینه شوید تا نوع ریزش موی شما مشخص شود اگر الگوی طاسی داشته باشید بسیار مهم است و درمان هر چه سریعتر برای جلوگیری از از دست رفتن مو ها باید شروع شود

ضد افتاب و عینک افتابی هم فراموش نشود

ممنونم خانم دکتر