ف.م
عنوان :

لک صوزت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید. از سن14سالگی پوست صورتم شد پراز خال های ریز قهوه ای واز16سالگی صورتم جوش های سر سیاه زد ومن اونا را خارج کردم اما جای همه اونا روی پوستم موند والانم که 20سال دارم تمام منافذ پوست صورتم باز شده ووقتی قسمتی از اونا رو فشار میدم یه عفونت هایی مانند پیاز مو از اونا خارج میشه این منافذ همه صورتمو در گیر کرده واگه عفونت ها رو خارج نکنم پوستم خیلی زبر میشه وبعدحداکثر دوروز عفونت ها از سوراخها بیرون میان که واقعاااا منو اذیت میکنه ومن مجبور میشم که هر روز تمام صورتمو فشار بدم وهمه اونا رو خارج کنم خیلی نگران هستم ونامزدم از پوستم خیلی شاکی هست چند بارم دکتر رفتم اما بی فایده بوده میخواستم شما کمکم کنید ببینم آیا لیزر باید کنم یا با دارو رفع میشه.....از جوابتون ممنون میشم
خانم دکتر داخل عکس اصلا معلوم نمیشه
از کرم های شب، گلدن پرل،حسن ترک هم استفاده کردم تمام لک های صورتمم رفت اما از همان وقت صورتم سوراخ سوراخ شد بعد رفتم سرچ کردم دیدم این کرما اصلا خوب نبوده واز وقتی که دیگه استفاده نمیکنم پوستم دوباره همه لک ها رو آورد وهنوز بدترم شد و روی بینیم یه لک شبیه لک حاملگی آورد خواهش میکنم خانم دکتر یه چیزی بهم معرفی کنید که منافذ صورتم بسته بشه ولک صورتم از بین بره در ضمن 6ماه دیگه عروسیم هست بعید میدونم با این منافذی که پوستم داره کرم روی صورتم وایسه ممنون میشم از راهنماییتون

برای منافذ پوست کرمهای لایه بردار کمک میکنه ولی اگه بخواهید جواب بهتری بگیرید باید چند جلسه لیزر انجام بدید. کلا منافذ درمان قطعی نداره در مورد لکه ها باید به صورت مرتب ضدآفتاب بزنید و در صورتی که کک و مک دارید لیزر کنید ولی اگر لکه بزگی هست کرمهای روشن کننده کمک میکنه. دوره درمان طولانی هست و نیاز به مراجعه حضوری دارید

ممنونم از جوابتون.... میشه حدودا هزینه لیزر واسه منافذ ولک روبهم بگید

برای هرکدوم حدودا 4 جلسه درمان نیاز دارید و برای هرجلسه حدودا 400 تومن البته بازم به شدت ضایعاتتون ممکنه کمتر یا بیشتر بشه

ممنون خانم دکتر ایشالا همیشه سالم وموفق باشید