س.ت
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام. دختر30ساله ای هستم که چندین ساله نواحی پایین گونه و چانه جوش های دردناک میزنم. دکترهم مراجعه کردم چندبار. یه مدت پوستم کاملا صاف میشه دوباره چندین جوش درمیاد. با ژل شستشوی کلینانس هر روز یکبار میشورم. بعضی شب ها کرم تریاکنیل اون میزنم. گاهی اوقات هم محلول ترکیبی که توش زینک داره و فاقد کورتون هست میزنم درصورت ارایش هم هم محصولات فاقد چربی استفاده میکنم. لازم به ذکره به علت ریزش موی شدید هم روزانه یک کپسول اهن یک قرص بیوتین و یک قرص مخمر جو اخیرا میخورم. لطفا راهنماییم کنید واینکه نیاز به ازمایش های هورمونی و سونوگرافی و.... دارم؟

سلام
اینها جوشهای هورمونی هستن به نظرم
با داروهای موضعی به تنهایی خوب نمیسه
باید قرص هم بخوری
البته متخصص پوست باید تجویز کنه

بنظرتون به دکتر پوست مراجعه کنم یامتخصص زنان؟
لطفا تمامی ازمایشات و سونو که لازمه برام بگین تاخودم بگم بنویسه دکتر. متاسفانه دکترهایی که رفتم بدون علت فقط نسخه تجویز میکنن . اهمیتی به پیداکردن علت نمیدن

متخصث پوست برو
ساید به آزمایش و سونو نیاز نباشه

سلام مجدد. اقای دکتر من بابت جوش هام رفتم ازمایش وبراتون ضمیمه کردم. جوش های زیر جلدیم زیاد شده جوش ملتهب و دردناک هم میزنم همه هم چرک دارن متاسفانه جاشون بصورت لک مونده
دوتا سوال دارم بنظرتون بهتره بدون وقت کشی راکوتان شروع کنم؟ سوال دوم اینکه جای جوش هایی که لک شدن بهترین و سریع ترین راه درمان چیه؟ دارویی یا لیزر؟

نه دخترم همونطور ه گفتم حوشها هورمونیه.و قرص هورمونی لازم داره.برای راکوتان عجله نکن

خیلی ممنون از پاسختون
ولی طبق ازمایشی که براتون فرستادم هیچگونه مشکل هورمونی ندارم ظاهرا.
خیلی ممنون از پاسختون
ولی طبق ازمایشی که براتون فرستادم هیچگونه مشکل هورمونی ندارم ظاهرا.

آزمایش چیزی رو نشون نمیده دخترم.ولی جوشها هورمونیه

واقعا ممنونم که صبورانه پاسخ میدین ولی الان واقعا نمیدونم چکارکنم. طبق فرمایشون متخصص پوست رفتم (برای چندمین بار) وازمایش دادم ولی وقتی داروی هورمونی برام تجویز نمیکنن چکارکنم؟ خود درمانی کنم ؟اینبار هم فقط پنژل و ازیترمایسین و کلیندامیسین و ازالیک اسید دادن بهم دادن.
تبریز

برو پیش اقای دکتر نعمتی و بگو اگر صلاح میدونن قرص اسپیرونولاکتون هم شروع کنی در کناار این داروها

چشم ممنونم