ا..
عنوان :

لکه پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام دکتر ...بنده مرد 33 سال هستم معمولا تابستانها گردنم نقطه سفید قارچ میزنه که با صابون گوگرد و پماد کولتیماتازول رفع میشه اما 10 روز پیش حدود متوجه شدم قسمت راست گردنم لکه سفید موجود در تصویر زده پماد استفاده کردم افاقه نکرد رفتم دکتر بهم شامپو کوتوکونازول ...کپسول ایترا کونازول ..قرص تر بینافین ...قطره تربینافین ...قطره بتاماتازون ...قطره تولنفنات بهم دادن گفتن 7 روز مصرف کن بعد 7 روز قطع کن قارچش کشته شده فقط یکی دوماه طول میکشه رنگدانه پوستت برگرده البته طول 7 روز که امروز اخرش بود بدتر نشد یعنی کنترل شد البته بهتر هم نشد البته طاهرش ..حالا از موقعی این لکه افتادخ رو پوستم حقیقتا رو لکه های صورت و بدنم حساس شدم نمیدنم بعصیا بودن قبلا یا نه بخصوص دولکه که دوطرف گوشه ابرومه یکیش لکه سفید البته کم رنک اونیکی هم همینطور ولی نمیدونم قبلا بودن یا نه حالا حقیقتا نگرانم نکنه بیماری پیسی گرفته باشم کمی میترسم تو خانواده هم این بیماری نداشتیم ..لطفا راهنماییم کنید بیماری ایا همونه که تشخیص دادن و پیسی نیست و این لکه بالای ابرو این مدت از داروهای دکر شده بهش زدم ....اابته لکه رو گردنم هم دوره درمانیش امروز تمام شده ...بازم ذکر میکنم نمیدونم قبلن این لکه بالا ابرو بودن یا نه ..باتشکر
ببخشید دکتر بدنم هم به صورت نقطه ای نو بینی پشت گوش بالا همون ابروها گاهی به صورت نقطه ای خارش داره بخصوص موقع خواب

بله احتمال فراوان لکه باقی مونده از قارچه
تو افتاب نرو
و مدتی پماد فلوسینولون بزن روش

یعنی مطنم باش بینماری پیسی نیست بخصوص بالا ابروهام

مطمئن که منم نیستم حامد جان از راه دور
90 درصد

ممنونم دکتر