م.ق
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
نظر حضرتعالی درمورد قرص اکوفان چیه؟ معمولا در ریزش موی مردانه چه دارویی بسیار فراگیره وپزشکان اون رو مؤثر میدونن؟ مثلا در ریزش مردانه آیا اکوفان نقش مهمی داره

وسؤال آخر برای جلوگیری از ریزش مردانه روغن های گیاهی کدام یک تاثیر ثابت شده وعلمی تا به امروز داشته؟

مثل روغن بادام ... فندق... نارگیل...کنجد

وپیرو این سؤال دربین خوراکی ها چه خوراکی باعث افزایش رشد مو وتقویت پیاز مو میشه؟ آیا کنجد تاثیر گذاره؟

ممنون که با طمأنینه خاص به سؤالات پاسخ میدید واسباب دلگرمی هستید الهی که همیشه دلتون قندون ولبتون خندون باشه

عیدتون هم پیشاپیش مبارک

درود بر شما

اکوفان یک داروی مکمل است که شامل مجموعه ای از ویتامینهای لازم برای رشد موست

داروی خوبیه ولی برای ریزش مردانه معمولا باید در کنار فیناستراید استفاده بشه

روغنهای گیاهی بیشتر به درد ساقه مو میخورند تا ریشه مو

در بین خوراکیها سبوس برنج به نظرم خیلی خوبه

فیناستراید یکی از دوستان مصرف کردن گفتن دکتر گفته تا آخر عمر باید مصرف کنی درضمن قطع هم کنی موهات به حالت قبل برمیگرده منم خیلی ترسیدم برم سمتش

به نظرتون اکوفان تنها اثری نداره؟ چون شنیدم قرص مؤثریه؟ نظرتون رو در مورد موادغذایی که سریع بشه مصرف کرد هم نفرمودید مثل کنجد یا غیره آیا مؤثره؟ ونرم استاندارد شست وشوی موها برای فردی که موهاش نه زیاد چربه نه خشک چند بار در هفتس

تروخدا در مورد شامپو هم راهنمایی بفرمایید واقعا گیج شدم میخوام یه شامپو بخرم ودیگه عوضش نکنم چون موهام معمولیه نه خشک نه چرب همین فولیکا خوبه؟ یا الوپسین؟ یا کلا لوسیون؟

چرا به تنهایی هم اندکی مفیده.

محسن جان ریزش موی ارثی، ارثیه و نوع تغذیه ( به شرطی معمولی و بدون کمبود باشه) نقشی در اون نداره.

شامپو هم همینطور.همین که شامپویی به موی سرت میسازه و حالت اون رو خوب خفظ میکنه کافیه.نقشی در ریزش یا جلوگیری از ریزش نداره

در مورد خواکی ها چیزی نفرمودید کنجد آقا برای رشد مو خوبه

از بین روغن های گیاهی چه روغنی از داروخانه تهیه کنم؟