ا.ن
عنوان :

درد قفسه سینه سمت چپ

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
سلام خسته نباشین. من دو ماه هست مادرم بدلیل مشکل قلبی فوت شدند. از شدت ناراحتی دچار حملات عصبی قرارگرفتم. بعد اینکه دو ماه قرص اعصاب و ضد تشنج خوردم بهتر شدم ولی مدتی هست سمت چپ سینه ام درد خفیف داره. همیشگی نیست ولی یک دقیقه درد میکنه و چند دقیقه ساکت میشه. وقتی خبر بد میشنوم استرس و اضطراب وجودمو میگیره. نوار قلب و اکو گرفتن نرمال بوده. میخواستم ببینم چیکار بکنم. از ترس اینکه مشکل قلبی باشه بیشتر استرس میگیرم. خودم در سطح کشوری فوتسال بازی میکنم موقع ورزش خبری از درد نیست.

درود بر شما،اگه هنگام ورزش مشکلی ندارین،علایمتون ناشی از استرس هست