ش.م
عنوان :

تیر کشیدن بالای معده تا پشت سینه

متخصص زنان، زایمان و نازایی
من 19 سالمه و یه چند روزیه که سینه سمت راستم تیر میکشه و گاهی از بالای شکم وسط شروع میشه و به وسط سینه ها یا پشت سینه ی راست میرسه.
البته گاهی اوقات فقط سینه راست درد کوتاهی میگیره و قطع میشه. مشکل چیه؟
نمیدونستم دقیقا باید کدوم کلینیک رو انتخاب کنم، معذرت میخوام اگه اشتباه انتخاب کردم.
یادم رفت یه مورد رو اضافه کنم، یه چند روز در معرض سرما بودم و باد شدید به سینه هام خورده، امکان داره بخاطر اون باشه؟ ممنونم.

معمولا دردتیرکشنده به داخل قفسه سینه باید اول مشکلات قلبی بررسی شود.اما اگر درد سمت راست هست بهتره به حراح عمومی یا متخصص داخلی جهت بررسی مشکلات کیسه صفرا مراجعه کنید.جهت بررسی پستانها هم سونوگرافی انجام دهید