ع.م
عنوان :

حساسیت

متخصص پوست، مو و زیبایی
ژل رویال خوردم بدن حساسیت کرده و جوش زده دون دون شده دکترم آمپول ضد حساسیت زده اونم باعث حساسیت شده و سوزش و قرمزی بدنم زیاد تر شده و خارش زیاده مزاجم هم گرمه عسل هم میل کردم

سلام صبحها قرص لوراتادین و عصرها یک عدد لتیزن بخورید و روی نواحی قرمز پماد مگاکورت روزی دوبار بزنید.اگه تا حدود سه چهار روز بهتر نشدید مراجعه حضوری لازم هست