a.h
عنوان :

حالت اضطراب شدید

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
سلام و خسته نباشید و تشکر یه مشکلی یه مدته دارم و هر روز بدتر میشم دوهفته پیش حس کردم سرم هوا رفت و زبونم سفت شد بدنم شل و کدرشد نفسم سخت بالا می اومد و تپش قلب بالا داشتم و احساس مور مور داشتم که شدیدترین حالتش نفسم بند می اومد و چشمام مثل کسی که بی هوشی بزنن بهش داشت بسته میشد که به زور سیلی و اب زدن سروصورتم خودم و رسوندم بیمارستان و دوتا قرص زیر زبونی دادن بهم و یکم استراحت کردم بهتر شدم ولی هر روز این حالت میخاد اونجا هم قلب و فشار و چک کردن گفتن چیزیت نیست اما حالم در حد مرگ بود و هر روز حالم بدترمیشه و چشمام سنگین گاهی یادم میره نفس بکشم مثل استوپ شدن سست میشم من از لحاظ مادی وضم خوب نیست حتی پول سرماخوردگی هم ندارم اگر میشه کسی میدونه کمکم کنه بدونم چمه همین ممنونم

درود بر شما،بهتر بود سن و جنس خود رو میگفتین،به هر حال علایم شما میتونه حمله پانیک و یا همون اظطراب شدید باشه

ممنون از پاسختون من اقا هستم و 27 سالم هست
و این که در بی خیالی این حالت بهم دست میده درحالت دراز کشیده یا بیرون بودنی یهو حس میکنم نفسم قطع شد و مغزم استوپ کرد و یع حالت بدی بهم دست میده و هر لحظه ممکنه این اتفاق بی افته چند روز یه بار بود هی نزدیکتر میشه و در هر شرایطی این حالت بهم دست میده که اگر خودمو بترسونم و اضطراب شدید به خودم راه بدم در حد سکته میرم ولی دراز میکشم نفس عمیق میکشم و کلا مثل خاموش شدن چشام و میبندم به چیزی هم فکر نمیکنم تا یکم بهتر بشم

با این شرح حال حمله پانیک دارین،بهتره با یه همکار روانپزشک مشورت کنین