س.د
عنوان :

بیماری رشد کم جمجه سر

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با آقایی قراره ازدواج کنم که تازه متوجه شدم تو 2ماهگی بخاطر رشد نکردن جمجه سرش رو عمل کرده بعد از 2سال بازم جمجش رو عمل کرده.میگفت رشد جمجش کم بود که عمل کرد.
البته تو ظاهرش یکم نشون میده مشکل داره.چون پیشونیش یجوریه یعنی بالای ابروهاش فرو رفتگی داره در صورتی که واسه همه برجستگی داره.
میخاستم بدونم بیماری ژنتیکی داشت؟بخوایم بچه دار بشیم مشکلی نداره؟
بنظرتون آزمایش ژنتیک بریم؟

با سلام، بسته شدن زود هنگام سوچورهای جمجمه یک عارضه ژنتیکی محسوب نمی شود ، ولی مشاوره ژنتیک توصیه میشود.