ا..
عنوان :

کچلی ریز صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر ببخشید من مدتیه متوجه شدم رو صورتم نقطه ریز ریز حالت کچلی هستش موقعی با ژیلت از ته میزنم معلوم نیستن به محص اینکه کمی ریشام میان معلوم میشن عکسشم فرستادم تقریبا معلومه البته رو گردنم لکه سفید زدن گفتن تینه ورسیکالره ده روزه دارو مصرف میکنم او لکه بیشتر نشده ولی کمترم نشده گفتن باید وایسی که رنگه دانه پوستت برگرده حالا نمیدونم اینم از همون قارچه یا چیز دیگه است این ده روز تقریبا هرروز قرص صد قارچ و شامپو کوتوکونازول و قطرع تریبیافین قرص کتوکونازول محلول تولنفنات و این قبل داروها در حال حاصر هم قرص کوتوکونازول و پماد کلوتریمازول استفاده میکنم ایا قارچ صورتم و گردنم به هم ربط دارن بر ا صورتم چی استفاده کنم ..با تشکر
ببخشید خانم دکتر بعد استفاده شامپو کوتوکونازول بدنم نقطه ای مخاره بخصوص موقع خواب
رو صورتم چی استفاده کنم که سریع خوب بشه و گردنم به نطررتون دارو مصرف کنم یا نه
با تشکر
به نطرتون ار صابون گوگرد استفاده کنم ایا از این شامپو قوی تره
ببخشی خانم دکتر جایگزین قوی برای شامپو کتوکونازول 2 درصد چی خوبه
نمونه کچلی ریش

سلام ریزش موی صورتتون به نام ریزش موی سکه ای هست و با قارچ گردنتون متفاوته در مورد ورسیکالر سفید ماهها طول میکشه تا سفیدی برطرف بشه و درمان خاصی هم نداره

این بیماری سکه ای باید چکارش کرد ایا کسترش پیدا میکنه
درمان ریزش مو سکه ای چیه

مشخص نیست که گسترش پیدا کنه یا نه و برای درمان مراجعه حضوری لازمه

با سلام خانم دکتر ببخشید من به خاطر قارچ تینه ا ورسیکالر از شامپو کوتوکونازول استفاده میکنم اما موقعی میزنم و میخوابم تا صبح خودمو میخارونم اصلا خواب ندارم تا دو روز چکار کنم خارشم رفع شه بعد استفاده از شامپو
ببخشید بعد دوره درمان قارچ چون جاش تا یه مدت میمونه ایا استفاده از کرم ضد افتاب بدون چربی برای جای قارچ خوبه یا نه ؟

میتونید شامپوتون رو عوض کنید که خارشتون کنترل بشه. استفاده از ضدآفتاب ایرادی نداره

بودن ممیدونم ولی حساس شدم حالا احساس میکنم گوشه لبام کمی سهید شده البته گاهی اوقات مثلا تو این03
با سلام خانم دکتر یه مدت به خاطر قارچ تینه آ رو لکه های بدنم حساس شدم خیلیاشون نمیدونم اصلا از اول بودن یا نه حالا احساس میکنم گوشه لبم روشنتره نسبت به بقیه لبم البته قسمتیه ای که مو نداره زیر سبیلم تقریبا حالا همه هم میگن چیزی نیست تو اینه خونه یا سایه معلوم نیست گاهی اوقات به نطر خودم معلومه همه میگن چیزی نیست
حالا خواستم بپرسم به نطرتون اصلا لکه هست ایا برص نیست
عکس بالا
حالا این عکسا لکه اصلا هست یا حساسیت خودمه
عکسهای مختلف از لب
سه عکس بالا تو یه روز گرفته شدند