s.t
عنوان :

شپش

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام
اقای دکتر مامان من 1ماه پیش مبتلا به شپش شد با مصرف 2بار لیندان به فاصله یک هفته خوب شد من هم بعد از یکبار مصرف لیندان احساس کردم که وقتی موهامو شونه میکنم حشره را دیدم ولی دکتر گفت اشتباه کردی الان بعد از 25روز من خارش گرفتم سرمو شونه کردم و حشره را دیدم رفتم دکتر با اینکه روی جعبه نوشته بود این دارو یکبار باید برای درمان استفاده بشه باز لیندان بهم داد گفت به فاصله 1هفته دوبار بزن من روزی 3بار موهامو با شونه مخصوص شونه میکنم همه ی لباس ها ملحفه و ... 20دقیقه جوشاندم
الان بعد از 1روز که از مصرف لیندان گذشته باز من یه حشره زنده دیدم

شامپو nyliceپیدا کن و همه خانواده بزنید

یعنی نوبت دوم لیندان که یک هفته بعد هست نزنم؟
و اینکه لیندان دیروز زدم کی این شامپو که شما میفرماییدو بزنم؟

اگه اون رو پیدا کردی همون کافیه

شرمنده اقای دکتر پیدا نمیشه حتی سایت داروکده هم این محصول نداره شامپوی دیگه ای نمیشه جایگزین کرد؟