ح.ی
عنوان :

مشاوره. پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام. و. وقت. بخیر خدمت. دکتر سعیدی. خسته نباشید
جناب دکتر. من ی. چند. وقتیه. احساس. میکنم. چنتا. لکه. روی ناحیه. تناسلیم افتاده. با. تو جه. به. اطلاعاتی. که. دارم. خودم. حس. میکنم. قارچ. هستش. گفتم. اگه ممکنه. راهنماییم. کنید. چیکار باید بکنم.... ممنون میشم. جوا بدین
الان شاید. تقریبا یک ماهه
دکتر جان. قارچه. یا. تشخیصتون. چیز دیگه ای. هستش؟
دکترجان اگه. ممکنه. راهنمایم. کنید ممنون میشم

نه قارچ نیست.ولی تشخیص دقیق هم اینجوری نمیشه داد.نوکش نزده؟

نه دکتر جان نک. نزده
برجستگی نداره ویا. اینکه زبر باشه
به. نظرتون. چیه؟
تا حالا همین. موردی. نداشتین؟
دکتر جان چیز خطر ناکیه؟
سلام صبحت بخیر دکتر جان. ممکنه راهنمایم. کنید؟

نه خطرناک نیست.یک هفته پماد فلوسینولون روزی دوبار بزن بهتر نشد برو متخصص پوست

به. نظرتون چیه.؟
دکتر. جان. من. خودم. کادر درمان. هستم ارشد تکنولوژی جراحی خوندم و تو کار. زیبایی. هستم
بیشتر راهنماییم کنید ممنون میشم
درمانش چیه؟
مرسی متشکرم. دکتر. جان. از. راهنماییتون
*****093066من اد عمل های. زیبایی هستم. تمام. عمل هارو. 0 تا 100 میزنم. هر وقت. کار چیزی. داشتین. خوشحال میشم. درخدمتتون باشم
زنده. باشین. بازم. بابت راهنماییتون. ممنونم. شبتون بخیر