ه.ح
عنوان :

واکسیناسیون در زمان اسهال

متخصص بیماری های کودکان
با سلام
پسر دو ماه و چهار روزه ای دارم که وقتی واکسن دو ماهگی اش رو زد دفع تقریبا اسهال داشت بدین صورت که روز قبل واکسن حدود 7 بار دفع داشت که حجم اش نسبت به روزهای قبل بیشتر بود و یه نوبت هم فقط دفع اش اب بود ، در روز واکسن نه بار دفع داشت که یک نوبت اب بود و فردا و پس فردای واکسن به ترتیب 7 بار و 6 بار دفع داشت،حال عمومیش و میزان شیر خوردنش طی این روزها خوب و مثل قبل بود . ایا با توجه به دفع اسهالی در زمان واکسن ، نیاز به تکرار قطره فلج اطفال هست؟

سلام عوا رض گوارشی معمولا ناشی از قطره. فلج اطفال میباشد نیاز به تکرار نیست