م.س
عنوان :

سردرد تعرق زیاد گلودرد

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
بیماری همسرمن هفت ماه پیش با سرددرد شدیداستخوان درد و گاهی تب وگرگرفتگی شزوع شد به پزشک مراجعه کردند سی تی سر انجام شد گفتند میگرن عصبی است رهاکین و دپاکین. و... دادند خیلی کم بهبود پیدا کردند جدیدا گلو درد سرفه دارند وصداشون هم گرفته وخیلی احساس خستگی دارند و چیزی که بیشتر اذیتشون میکنه عرق سرد هستش می خواستم راهنمایی بفرمایید

با توجه به ازمان بیماری لازم است همراه آزمایشات و بررسی های انجام شده نراجعه فرمائید

سلام با توجه به ازمان بیماری و عدم بهبودی علائم لازم است همراه با ازمایشات و بررسی های انجام گرفته مراجعه کنید