ع.ح
عنوان :

ام اس

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با عرض سلام...با عرض معذرت دکتر دو تا سوال داشتم.
اول اینکه اگه کسی دو بار ام ار ای بده از سروگردن به فاصله چهار ماه.اولی بدون تزریق...دومی سر با تزریق.
و هر دو مشکلی نداشته باشد..ولی علایم همچنان موجود باشد.مثلا سر گیجه..عدم تعادل.ولی عدم تعادل نسبت به اوایل بهتر شده..و گزگز و حالت سری در دست و پا ...میشود گفت که احتمال ام اس همچنان وجود داره؟؟؟..چند تا دکتر مغز و اعصاب رفتم..میگن مشکلی نداری..و معایناتت خوبه...بعضی مواقع یه حالت نسبتا تاری دید در گوشه چشم چپم به صورت خفیف میاد میره .
سوال دوم...آیا میشه بیماری با دو ام ار ای با تزریق سالم داشته باشه ..ایا نیاز به کشیدن مایع نخا باشه؟؟...چون همچنان علایم وجود داره.داخل اینترنت خوندم یکی از روشها تشخیص هستش.
میشه یه توضیح بدید که در چه صورت مایع نخا کشیده میشه؟؟؟
چون یه پزشک میگفت در صورت شک بین سکته و ام اس مایع کشیده میشه.
تورو خدا راهنماییم کنید...اگه علایم ادامه داشت و حتی اگه.چشم تار شد چکار کنم..توجه کنم یا نه..چون پزشک های مغز و اعصاب میگن از اعصابته..چهار تا پزشک متخصص رفتم و میگن مشکلی نداری..آخه مشکل خاصی ندارم از لحاظ اعصابی ..فقط فکر این بیماری ذهنم و درگیر کرده...
تورو خدا راهنماییم کنید

با سلام، چنانچه معاینات نرمال است احتمال ام اس نیست ونیازی به آزمایش مایع نخاع نیست.