ف.ج
عنوان :

افتادگی دریچه میترال

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
سلام دکتر
من چند وقته زیره سینه چپم احساس درد دارم موقع فعالیت دردش شدید میشه گاهی وقتا درد تیزی و پشت کتف چپم دارم ک بدنم موقع درد خیلی بی حال میشه
تنگی نفس و خستگی زیاد دارم
دکتر رفتم اول نوار قلب گرفتن خوب بود اکو رفتم گفتن ک افتادگی دریچه دارم قرص کنکور تجویز کردن برا دردم استفاده کنم
از وقتی قرص و مصرف میکنم دردم خیلی بیشتر شده فشار خونم قبل مصرف قرص پایین بود بعداون پایین تر اومده
چند روز پیش حالم بد شد رفتم بیمارستان نوار قلب گرفتن ضربان قلبم نامنظم بود قرص نیترو گلیسیرین دادن خوردم دردم ساکت شد
آزمایش خون دادم H.D.Lخونم 26 هستش
مشکل من فقط افتادگی دریچه هست؟
استفاده از کنکور و ادامه بدم؟
ب نظرتون تست ورزش نیاز دارم؟

درود بر شما،در صورت افت فشار خون قرص کونکور را حذف کنین،انجام تست ورزش نیز کمک کننده هست

سلام دکتر خسته نباشید...چند روز پیش از قفسه سینم عکس رادیولوژی گرفتن یه برآمدگی رو قلبم هست ولی اکو دادم خوب بود ممکنه مشکلی باشه تو اکو معلوم نشه؟

اگه اکو نرمال باشه نگران نباشید،مگر اینکه در بافت ریه و یا بافت مدیاستن مشکلی باشه،اگه ممکنه عکس قفسه سینه خودتونو بفرستین،در. ضمن اگه سنتون کمه نیازی به تست ورزش نیست

ببخشید دکتر عکس اشتباه اومد
دکتر ما تو خانواده سابقه نارسائی احتقانی قلب هم داریم

بی زحمت گزارش عکس سینه و اکوکاردیوگرافیتونو برام بفرستین

دکتر فقط یه اکو رو دارم گزارششو برا عکس چیزی ندارم

در اکو پرولاپس خفیف گزارش شده،در عکس رادیولوژی قفسه سینه دقیقا چی گزارش کردن؟؟

والا دقیق نمیدونم فقط عکس و ک دیدن گفتن یه برآمدگی رو قلبت هست بعد ک اکو دادم گفتن مشکلی نداری

نگران نباش،من نکته خاصی در عکس سینه ندیدم،پرولاپس دریچه میترال هم بیماری جدی نیست