ن.ر
عنوان :

قلب و عروق

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
با سلام و احترام
بنده 29ساله هستم و دو ماه پیش به دلیل درد قلب و دست چپ به بیمارستان مراجعه کردم.پس از تست تروپونین که مقدار0.28بود که منو بستری کردن و احتمالacsدادن و بهم انکساپارین و اسویکس و اسپرین و متوپرونول دادن و فرداش تست ورزش و اکو که سالم بود و مشکلی نداشتم و پزشک گفتن که به دلیل استرس و اضطراب دچار اسپاسم شدی و به این دلیل تروپونین بالا رفته و بعد دو روز در بخش داخلی قلب بودن مرخصم کردن و دکتر فقط برام سرترالین و لانزوپرازول نوشتن و گفتن قلبت هیچ مشکلی نداره و چند روز پیش بازم برا اطمینان تست ورزش دادم که دکتر گفتن هیچ مشکلی نداری. الان فقط نگرانم که چرا تروپونینم بالا رفته و ایا واقعا صحت داره که به دلیل اضطراب یا فشار کاری یا استرس تروپونین بالا بره و اسپاسم خطری نداره؟...لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید.

درود بر شما،لطفا بفرمایید عدد نرمال تروپونین در اون بیمارستان چند هستش؟هر عاملی که منجر. به اسیب سلول میوسیت میشه میتونه تروپونین را بالا ببره

سلام و درود بر شما و ممنوم از پاسخگوییتون.عدد نرمال مقدار تروپونین کمتر اتروپونین که برای من مقدار0.28بود.
عدد نرمال بیمارستان در برگه ازمایش کمتر از0.1 بود

بیماریهای زیادی میتونه تروپونین رو بالا ببره،اگه واقعا تروپونین شما بالا بوده باشه،بهتر. بود ازمایش تکرار میشد،اگه دوباره بالا باشد احتمال میوکاردیت زیاده،برای بررسی بیشتر انجام MRI قلبی کمک کننده هست،مواردی مثل ضربه به قلب و امبولی ریه هم تروپونین را بالا میبره

چهار بار آزمایش گرفتن مقدار به 0.25 کاهش پیدا کرد. بازم هفته پیش اکو و تست ورزش انجام دادم که تست رو تا اخر بدون مشکل رفتم و در اکو هیچ مشکلی دیده نشد. ممکنه تست ورزش و اکو مشکل رو نشون نده؟؟
ممکنه خطای ازمایشگاه بوده باشه؟ و آیا اسپاسم تروپونین رو بالا میبره؟

اسپاسم رگ میتونه منجر به اسیب میوکارد بشه،هر چند احتمالش در. یه خانم بدون مصرف سیگار کمه،اگه تست ورزش و اکوکاردیوگرافی نرماله ،جای نگرانی نیست

سپاس از لطف و پاسخگوییتون جناب دکتر درکاهیان

تندرست و پاینده باشین،در ضمن بهتره اکوکاردیوگرافی رو شش ماه دیگه تکرار کنین

سپاس
چشم حتما انجام میدم.
البته جناب دکتر 50 روز بعد از مرخص شدنم دوباره تست ورزش و اکوگاردیوگرافی انجام دادم و پزشک گفتن هیچ مشکلی نیست.
حتما 6ماه دیگه اکوکاردیوگرافی مجدد انجام میدم.خیلی ممنونم از پاسخگوییتون...خیلی مستاصل و نگران بودم.
آقای دکتر ببخشید بازم مصدعتون شدم.خواستم بدونم آیا دلایل غیر قلبی هم منجر به بالا رفتن تروپونین میشه؟چون زمانی که من به بیمارستان مراجعه کردم فقط کمی دردقلب و دست چپ داشتم.نه تنگی نفس،نه تعریق،نه فشار روی قفسه سینه،نه سردرد و سرگیجه،هیچکدوم و فقط کمی قلبم و دست چپم درد میکرد طوری که خود پرسنل بیمارستان از بستری شدنم تعجب کردن.ممکنه دلیل بالا بودن تروپونینم غیر قلبی بوده باشه؟

یه سری بیماری غیر قلبی مانند سکته ها و خونریزیهای شدید مغزی،عفونت شدید،نارسایی کلیه و استرس شدید هم میتونه تروپونین رو بالا ببره،استرس شدید با تغییرات نواری و اکوکاردیوگرافی و MRI قلبی غیر طبیعی همراه هست

سپاس فراوان از پاسخگویی و سعه صدر شما.