ن.ر
عنوان :

جوش و خارش و انگل دمودکس

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام.ببخشید من مدتهاست صورتم جوش میزنه و بعد از هر بار درمان با یه تحریک مثلا لیزر یا هر چیزی دوباره جوشهام برمیگرده.روی گونه ام هم بیشتر اوقات سرخه.تست دمودکس دادم و انگل دمودکس با تراکم بالا داشتم.به نظر شما از داروهای رفع انگل استفاده کنم؟قیمت داروهاش حدود 2.5 میلیون میشه. تاثیری داره یا همون روند درمان جوش رو ادامه یدم؟

سلام
نیاز نیست از داروهایی به این گرانی استفاده کنین من شخصا دمودکس رو با داروی ترکیبی با هزینه بسیار منطقی درمان می کنم در کنار درمان دمودکس می شه جوش ها رو هم بر حسب نوع و شدت انها و اینکه تا به حال از چه درمان هایی استفاده کردین ، درمان کرد

ممنونم.خیلی لطف کردید