Q.R
عنوان :

موی صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
22 سالمه ورزشکارم ولی هنوز صورتم مو(ریش و سبیل)نداره ...چیکار کنم

با سلام
کامل شدن ریش تا 25 سالگى کامل مى شود واگر زمینه ژنتیکى کم پشتى مو ندارید مى توانید از داروهاى تحریک کننده رشد مو استفاده کنید در صورت عدم پاسخ گویى باید به لحاظ هورمونى ،تستسترون ،دهیدروتستوسترون و هورمون ال اچ و در صورت لزوم نمونه بردارى براى حضور موى ولوس به اندازه کافى بررسى شود

اصلا ریشم جوانه نزده
دارو های تحریک کننده مو چی هستند!؟

با سلام
اگر اصلا موى کرکى نیست حتما بررسى هاى فوق انجام گیرد

شما سر دارو های تحریک کننده مو چه توصیه ایی میکنید!؟

با سلام
بطور مثال مینوکسیدیل ولى اگر موى کرکى نباشد اثرى ندارد ،چون مکانیسم اثر این داروها تبدیل موهاى کرکى به موى ترمینال است

موهای کرکی چه موهایی ان!؟

با سلام
موهاى ریز ونازک ،همان که مى گویید جوانه نزده است

چند مدت اگباید استفاده کرده...من قبلا دوماه استفاده کرده بودم
چند ماه باید استفاده کرد

با سلام
قبلا نوشتم که اگر موى کرکى ویا به قول خودتان هیچ جوانه نزده باید از نظر حضور هورمون دهیدروتستوسترون وحضور گیرنده هاى هورمونى بررسى شوید

آدرس و شماره تلفنتون رو لطف کنید که خدمت برسم

با سلام
88881101 خیابان ولیعصر اول توانیر پلاک 2492 واحد 401