سلام آقای دکتر خسته نباشید
من 1هفتس که بر روی یکی از دندونای پایینم که فک می کنم سومین دندانم در قسمت جلو هست روی سطح لثه یه چیز خیلی خیلی کوچک زده که مثل یه جوش ریزه کمتر از ا سانتیمتر خیلی کوچک هست و نه درد داره نه تورم دندانمم درد نمی کنه ولی دندانم نیاز به جرم گیری داره می خواستم بپرسم این چیه که روی لثم زده ؟ حتی کوچکتر و یا بزرگترم نمی شه خیلی نگرانم

سلام
اگر زمان کوتاهی است و درد و تورم هم ندارد جای نگرانی نیست
ولی حتما برای معاینه کلینیکی و انجام جرمگیری به دندانپزشک مراجعه نمایید