ح.ح
عنوان :

ریش

متخصص پوست، مو و زیبایی
من 18 ساله هستم و ریشم تقریبا کامل هستند اما متراکم و پر و پر پشت نیست
به توصیه ی دوستان محلول ماینوکسیدیل 5٪ استفاده میکنم ، روزی یه بار و اخر شب . چه مدت باید بزنم ؟ و ایا این کار درسته؟
در ضمن دستو پام جوش های ریز زده اما غیر عادی نیست و بدون خارش است
چه توصیه ای دارید که سریعا ریشم کامل تر و پر پشت بشه؟؟
ممنون
پسر سمت چپ من هستم
اما با اینکه ماینوکسیدیل رو درمدت یک هفته مصرف میکنم تاثیرشو دیدم
و موهای کرک مانند به موی نسبتا ضخیم تبدیل شده است
اما عوارضش خیلی کم که همان جوش است روی دستو پام است
اما به نظرم غیر عادی نیست و خارش ندارد
رفتم داخل 19 سال
همه عالی و کامل هستند
بغل گوشام یکم خالیه . نه اینکه سفید باشها نه ، مو هست نازک و بدون رنگ
در کل ریشم متراکم نیست
موهای کرک به موهای ضخیم تبدیل بشن ریشم کامل کامل میشه

ماینوکسیدیل دو درصد بزن صبح و شب

تا کی باید بزنم؟؟
چون بعضیا میگن اگه قطع کنی زدن رو موهای درامده میریزه
ایا این صحت داره؟؟
سوال دومم اینکه
من ماینوکسیدیل را برای تراکم ریش به تمام صورتم که میزنم ( جاهایی که امکان رویش مو هست میزنم)
ایا اگه ماینوکسیدیل 2 درصد بزنم از اونجایی که به کل صورت میزنم ، تمام صورتمو درگیر میکنه ایا این ضرری نداره که به موهای ضخیم هم محلول میخوره؟؟؟
متشکر
اقای دکتر
امروز صبح بدنم خیلی قرمز بود و جوش های ریز زیادی بود رفتم دکتر فک میکردم عوارض ماینوکسیدیله
دکتر گفت احتمالش کمه از اون باشه میتونی مصرف کنی و برای رفع الرژی سیتریزین داد و امپول حساسیت و عضله زد
اما من موندم حالا مصرف کنم یا نه ؟؟
ایا این خوش های قرمز که در دست و پام به صورت تراکمی درمیاد از ماینوکسیدیله؟؟
ایا ماینوکسیدیل 2٪ رو شب و روز ادامه بدم یا قطع کنم و دیگه نزنم؟؟؟
اتفاقا دکتره تشخیصش این بود
گف خیلی احتمالش کمه که از ماینو باشه
اقای دکتر شما متخصصین بهتر میدونین
من استفاده کنم یا نه؟
با پماد کالامین که دکتر داد و امپول الرژی که به رگ دستم زد جوش های قرمز دست و پام خوب شد
اما امروز چشمم باد کرده بود و چشمم خون افتاده بود رفتم باز دکتر قطره ی چشم داد و قرص کتوتیفن داد
حالا من موندم که از ماینو استفاده کنم یا نه؟؟؟؟
خواهشا راهنماییم کنین من توی دو راهی قرار گرفتم
ایا ممکنه بدن من نسبت به این دارو واکنش نادری انجام داده باشه ؟
یا اینکه مقدارشو زیاد میزنم یا طرز زدنشو بلد نیستم؟
چون تنها موردی که میشه بهش شک کرد برا حساسیتم این دارو هستش همین
من خیلی عشق ریش دارم خواهشا کمکم کنید
چیکار کنم الان؟؟؟؟

بزن نترس.از اون دونه ها هم عکس بفرست

اقای دکتر هیچ جوشی باقی نمونده که بفرستم
همش خوب شده .
من الان فقط یکم صورتم باد داره همین.
فک کنم چهار روز پیش که میخواستم اب بخورم اشتباهی عرق نعنا رو پنج قلب خوردم
فک کنم به خاطر اونه که حساسیت گرفتم
ایا ممکنه از اون باشه؟؟؟
اقای دکتر ینی ماینو را بزنم ؟؟
مشکلی باز پیش نیاد
خیلی میترسم