D.K
عنوان :

ریزش مژه و ابرو

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام و تشکر و قدردانی از پزشکان محترم که بی هیچ چشم داشتی به سوالات پاسخگو هستند. زنی 34 ساله هستم که بدن پرمویی دارم ولی برعکس بدنم ابرو ومژه های کوتاه و کم پشت و تنک دارم که کاملا اعتماد به نفس ازم گرفته شده . از روغنهای زیادی استفاده کردم ولی کاملا بی تاثیره . چرا واقعا هیچ درمانی واسه این مشکل من وجود نداره . خواهشمندم راهنماییم کنید خیلی عذاب میکشم

سلام عزیزم

تابحال متخصص پوست شما رو دیده و برخی بیماری های ابرو و مژه در شما رد شده ؟

درمان وجود داره وای مطمینن نیاز به ویزیت اولیه و اطمینان از وضعیت شما داره

توصیه می کنم مراجعه حضوریداشته باشین تا با معاینه بالینی بهترین درمان رو دریافت کنین