ا.ح
عنوان :

غده ای بر روی انگشت دست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید.من 50سالمه.تقریبا یک سالی میشه که یک غده ای بر روی انگشت وسط دست چپ من ظاهر شده . این غده از نظر من اوایل کوچک بوده ولی الان بزرگ تر شده.میخواستم بدونم بر اثر چه چیزی به وجود آمده؟و راه درمانش چیه؟ آیا احتیاج به جراحی دارد؟یا با قرص و دارو حل میشود؟به کدام دکتر مراجعه کنم؟دکتر پوست،جراح یا عمومی؟لطفا راهنمایی کنید.خیلی ممنون.
این عکسش هست.

این احتمالا یه نوع کیست مربط با مفصل باشه.ارتوپد براتون جراحیش میکنه

خیلی ممنون از راهنماییتون.