ک.ر
عنوان :

دست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام . مرد 51 ساله . مدتی است لکه های قرمز رنگی روی مچ دست راست بوجود آمده ولی خارش ندارد . به پزشک مراجعه شده و داروی های ( قطره کلوتریمازول 1 درصد , بتامتازون 0/05 درصد - پماد ساختگی و آمپول ویتامین د و دگزا ) را تجویز کرده برای مدت کوتاهی بهبود یافت ولی دوباره به حالت اول برگشته . چه دارویی مصرف شود ؟ عکس هایی هم بارگذاری شده .

سلام.واضح نیست عکسها...عجالتا کرم مگاکورت روزی دوبار بزنید و اگر ظرف یک هفته بهتر نشد مراجعه بفرمایید