م.ج
عنوان :

ضربان قلب بالا و فشار خون

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
برادر من 24 سالش می باشد چند روز است احساس گرفتگی در اطرف ناحیه قلب خود حس میکند نوار قلب طبیعی بود ولی فشار 16 و 17 . با قرص فشار مهار شد ولی همچنان گرفتگی و ضربان قلب 130 بار در دقیقه می باشد . سابقه هیچ گونه بیماری ندارد. لطفا راهنمایی کنید با توجه به سن پایین و اینکه اهل هیچ چیزی نمی باشد از قبیل مشروب و سیگار و ... متشکرررم

درود بر شما،باید علت فشار خون بیمار مشخص بشه ،چون در این سن احتمال فشارخون کمه،برای ضربان قلب بالا هم باید علت مشخص بشه،بهتره که یه سری ازمایش تکمیلی انجام بشه