م.ج
عنوان :

سیاهی روی ناخن

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام پسر من7سال داره روی ناخن دقیقا بالای ناخن روی پوست سیاه شده و همچنین روی خود ناخن رگه رگه شده
سلام در هردو دست وجود داره ولی تمام انگشتان نیست بیشتر روی انگشت شصت و اشاره

چیز نگران کننده ای نیست.چاق نیست؟

نه پسر من چاق نیست فقط من پیش یه دکتر بردم گفت قارچ ناخن هست وقرص ضد قارچ داد بینافین همراه پماد کتونازول نمیدانم این دارو ها موقر هست یا نه خیلی نگرانم چون بالای ناخن روی پوست سیاه شده

نه قارچ نیست.افزایش رنگدانه هاست.