م.م
عنوان :

مشکل زانو

متخصص ارتوپدی
من سه سال پیش تصادف کردم با موتور و زانوم متورم شد و درد شدیدی داشت دکتر نرفتم و درد زانو ادامه داشت تا چند ماه که ورمش خوابید و دردش کمتر شد تا اینکه ظاهرا مثل قبلا خوب شد اما از اون موقع به بعد هر چند وقت یکبار که فشار بهش وارد میکنم درد شدیدی میگیره و دوباره متورم میشه تا یکی دو هفته . تو این مدت هرگز دکتر نرفتم اما میگن مشکل از رباط صلیبی هستش و پاره شده . خواستم بپرسم مشکل رباط صلیبی اگه باشه هزینه عمل جراحی آزاد چند میشه ? با بیمه سلامت چند میشه ? دوران نقاهتش چند روزه ? دورانی که نمیشه بدون عصا راه رفت?

سوالات هزینه ای در اینجا پاسخ داده نمیشه چون بسته به نوع بیمه و مرکزی که درمان صورت میگیره متفاوته ..ولی کلا6 هفته اول ممکنه نیاز به عصا و زانو بند باشه و پس از تا 7 الی 8 ماه زمان فیزیوتراپی و توانبخشی شماست ...