ا.ا
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و احترام...چند سالی هست ریزش مو دارم اوایل بسیار کم ولی در حال حاظر بیشتر شده طوری که حتی اگر موهایم تمیز باشد در روز بین 200 تا ریزش مو دارم.شامپو اکوفان آنافاز دوکری و فیتو مصرف کردم فقط انافاز گاهی اوقات بهتر عمل میکرد.حجم موهام خیلی خیلی کم شده و میترسم دستمو لای موهام ببرم.
طبق ازمایشات دو ماه قبل مشکل تیروئیدنداشتم و ندارم و برای اولین بار ازمایشم مقداری کم خونی رو نشون داد ک برام اهن تجویز کردن.
دکتر قطره دست سازی برایم نوشتن ک بعد از استفاده ریزش خیلی شدیدی گرفتم ک تا حالا سابقه این ریزش و این حجمو نداشتم ...ماینوکسیدیل ...ک گذاشتم کنار...
نمیدونم باید چی کار کنم به هر دکتری ک مراجعه میکنم نمیدونن علت ریزش موی من به خاطر چهموردی هست.ممنون میشم راهنمایی کنید.

امپول بیوتین ب پانتن 6 تا بزن هر پنج روز یکی .و شبها محلول tinfortilبزن

ممنونم از پاسخگویی