س.س
عنوان :

در رفتگی لگن نوزاد دختر

متخصص ارتوپدی و فلوشیپ ارتوپدی کودک ...
سلام برای دخترم نیمه دررفتگی لگن تشخیص داده شده توسط دکتر ارتوپد وانجام آزمایش سونوگرافی که ازاین قرار بود هیپ راست زاویه آلفا 68درجه زاویه بتا52درجه وطرف چپزاویه آلفا48وبتا 60درجه ونیمه دررفتگی هیپ چپ 2درجه. بااین شرایط پزشک ارتوپد براش بریس تجویز کرد وگفت بعدازدوهفته دوباره ببرمش ببینه وسونومجدد می خواستم بدونم که این تجویز براش کافیه یاکار دیگه ای هست که بتونم انجام بدم مثلا دوتا پوشک ?ازکجا بفهمم خدای نکرده عفونت مفصل نداشته باشه چون از بدو تولدش باسنش یکم کبوده که البته الان که بریس داره خیلی کم شده 55روزشه ممنون

سلام
بله باید بریس بپوشه. برای عفونت هم با پزشکش مشورت کنید هرچند که احتمالش خیلی کمه.