م.م
سلام خسته نباشید.
ببخشید من 25 سالمه و خانم هستم تمام دندونام سالم هستم اوما متآسفاته زرد شده و نمیدونم چیکار کنم سفید شه و درضمن نمیخام جرم گیری کنم میشه کمکم کنین

سلام،می توانید بلیچینگ انجام دهید ، بلیچینگ محافظه کارانه ترین روشه ، در صورتی که رنگهای خیلی سفید دوست داشته باشید کامپوزیت ونیر یا لامینیت می تونید انجام بدید.