م.ح
عنوان :

قرمزی انگشتان و کف پا

متخصص بیماری های کودکان
سلام خانم دکتر
پسر من دو سال و دو ماهشه
حدود سه هفته قبل تب شدید و اسهال داشت که دو بار به پزشک مراجعه کردیم و به گفته اونا نوعی ویروس داشته
با مصرف داروها اسهال و تبش قطع شد ولی الان چند روزی هست که انگشتان و سینه و پاشنه پاش به شدت سرخ شده.عین سوختگی با خیلی کم تورم.
به نظرتون حساسیته؟کاوازاکی نیست؟کجا مراجعه کنم ؟
ممنون از لطف شما

الان تب نداره؟نه کاوازاکی این علایم رو نداره چه داروهایی بهش دادید احتمالا عوارض دارویی باشه الان چه دارو استفاده میکنید

نه خداروشکر تبش قطع شده سری اول که واسه اسهالش بردمش دکتر شربت پرامیدواستامینوفن دادولی سری دوم کلا داروهارو قطع کرد ورانیتیدین ودی سیکلومین وزینک وفروگلوبین واستامینوفن داد با یه پماد ساختگی برای کف پاهاش توزمان خواب کف دست وپاهاش خیلی داغ میکنه بنظرم قرمزی وتورم کف پاهاش روزبروز بیشتر میشه نمیدونم پیش چه دکتری بایدمراجعه کنم ممنون میشم راهنمایی ام کنی خداروشکر الان دارویی جز زینک و فروگلوبین استفاده نمیکنه
ممکنه از همین مکملهاش باشه

احتمال زیاد اره از همین دارو ساختنیه شما هیچ دارویی بهش ندید وکلا قطع کنید داروهاشو تا فردا صبرکنید اگر کمتر شد که یعنی داره خوب میشه وگرنه حتما پیش ی متخصص پوست ببرید فعلا کرمی نزنید لباس نخی تنش کنید هیچ دستمال مرطوبی رو استفاده نکنید

ممنون از لطفتون یه آزمایش خونم بردمش براتون میفرستم مثل اینکه توپلاکتهاش نرمال نیست البته تفسیرخودمه نگران شدم میشه جوابشو برام تفسیر کنید ممنون