ا.ص
عنوان :

کورک در باسن

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام شوهر من حدود 4 سال یک کورک در باسن خود دارد که ورم دارم هر روز سر باز میکند و لباساش کثیف میشود ما تا به حال به خاطر وضع مالی به پزشک مراجعه نکردیم و خودمان تخلیه میکنیم هر شب ای کورک رو تورو خدا اگر دارویی واسه دمانش هست به من بگید تهیه کنم

سلام
کورک که 4 سال طول نمی کشه ممکنه فیستول یا چیز دیگری باشه به جراح مراجعه کنین