ش.م
عنوان :

قرص اسپیرونولاکتون

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام، دکترم قرص اسپیرونولاکتون رو تجویز کردن براى جوش زدن و ریزش مو ،من 1ماه مصرف کردم ولى به شدت میل جنسى رو پایین اورده بود و جوش زدنم بیشتر شده بود به همین خاطر قطعش کردم ، بعد 2هفته از قطع هنوز جوش زدنم مثل قبل و کمتر نشده ،باید چیکار کنم؟ ممنون

عکس زفرست از صورت.بدن هم جوش میزنه؟متاهلی؟کیست تخمدان نداری؟

بدن زیاد نه بعضى وقتا روى شونه هام و گردنم، نه کیست ندارم، متاهل که عقدم ازدواج نکردم

ازیترومایسین یکروز در میان بخور.شبها زل دیفرین بزن

ممنونم،فقط اینکه اثر بد اسپیرونولاکتون روى جوش زدنم چقدر طول میکشه تا تموم بشه؟
آخه از وقتى اونو خوردم انقد دارم حوش میزنم دوهفتس قطعش کردم بهتر نشدم