م.ع
عنوان :

سیاهی چشم و تپش قلب

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
سلام من بعضی موقع ها چشمم سیاهی میره و تپش قلب میگیرم. وقتی این حالت میشم نفسم حبس میکنم تا ضربان قلبم اروم میشه یه عرق سردی هم پشتم میکنه وقتی خوب میشم . نه سیگار میکشم نه مشروب میخورم ولی یکم شکمو هستم ولی چاق نیستم قدم 168 و وزنم بین 85 تا 87 هستم

درود بر شما،چه موقعی چشمتون سیاهی میره؟حالت ایستاده یا نشسته؟و اینکه علایمتون ایا با استرس بدتر میشه؟؟

یهو بلند میشم یا سری یه کاری میکنم

احتمالا دچار افت فشارخون ناگهانی بدنبال ایستادن میشین،افزایش مصرف مایعات و نمک و کاهش استرس کمک کننده هست

ممنون اقای دکتر لطف کردین