m.t
عنوان :

پادرد

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام میخواستم بگم که پاهای من هر دوتایی شون دچار زخم های عجیبی شده است و جفت پاهای من این طوری هستش و ازمایش هم دادم هم خون و هم ادار و کناره های پام هم زخم هستش و میخواستم بپرسم علتش چیه با تشکر از شما؟!

کجای مملکتی مهدی؟ این حتما ازمایش میخواد

اقای دکتر کرج زندگی میکنم
اقای ازمایش خون دادم
اقای دکتر این جواب ازمایش منه

نه منظورم ازمایش خون نیست.ازمایش از پوست.برو پیش خانم دکتر کدیور یا خانم دکتر مظلومی یا دکتر خزانی .کرج هستن.

اها درسته اقای دکتر میشه بگین کجای کرج مطب دارن