م.ا
عنوان :

درمورد دندان پزشگی

دندانپزشک
سلام من دندان سمت راست ام خیلی درد می کنه که مراجعه کردم به دندان پزشگی دانشگاه تهران بعد از معاینه اولیه تشخیص دادند که دندان 3 نیاز به عصب کشی دارد که عصب کسی انجام دادند و گفتند که دندان6 و 4 هم نیاز به عصب کسی دارد من درحال حاضر دن دانم خیلی درد می کند
درضمن هزینه غضب کشی چقدر است
ممنون می شوم من را راهنمایی کنید

سلام،تا وقتی درمان تمام دندانهای شما تمام نشده،همچنان درد خواهید داشت.در مورد قیمت ،در مراکز مختلف تعرفه ها متفاوت خواهد بود. باید تماس بگیرید