S.S
عنوان :

گرفتگیه رگ

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
با عرض سلام و خسته نباشی،مامانم بیماری دیابت، فشار خون بالا، چربی بالا داره که دارو مصرف میکنه،یه مدت سمت چپش درد میکرد که مراجعه کردیم به دکتر قلب، واسش عکس هسته ای تجویز کرد، انجام داد که گفتن 33درصد رگ گرفتگی داره، به نظر شما انجام آنژیوگرافی لازمه؟

درود بر شما،بی زحمت گزارش اسکن رو بفرستین،در ضمن،بیمارتون چند سال دیابت دارن؟؟

سلام نزدیک به 30 سال هست که دیابت دارن

بی زحمت گزارش اسکن هسته ای قلب رو بفرستین،اگه سی ساله دیابت دارن و درد قفسه سینه و اسکن غیر طبیعی،بهتره که انژیو بشن

سلام خسته نباشی،عکس از اسکن واستون فرستادم

درود بر شما،با توجه به درد. سینه،اسکن غیر طبیعی و سابقه دیابت طولانی بهتره که ارزیابی کرونری بشن،یا با انژیوگرافی معمولی و یا سی تی انژیوگرافی ،بهتره انژیوگرافی معمولی بشن