س.ن
عنوان :

قلب

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
با سلام .مدتی است در قسمت زیر قلب و سمت راست قلب خود دچار درد شدید و ناگهانی میشوم که با حالت گرفتگی همراه است و معمولا تا چند دقیقه به طول می انجامد .همچنین درطول روز چند بار دچار ضربان قلب زیاد میشوم که گاها همراه با سنگینی تنفس و خواب الودگی و احساس سستی در پاها همراه است .حتی با کوچکترین فعالیت مانند نماز خواندن و...دچار سنگینی در تنفس میشوم.با تشکر
سن 29 سال .مرد

بهتره ارزیابی قلبی شامل نوار قلب و اکوکاردیوگرافی انجام بشه،البته کیفیت دردتون قلبی نیست

با تشکر فراوان