ح.ب
عنوان :

عفونت دندان

دندانپزشک
با سلام
بنده آقای 32 ساله هستم. مدت زیادیه که بدلیل پوسیدگی 2 تا از دندانهام(دندانهای آسیاب پایین) عفونت ایجاد شده و بدلیل اهمال و بی توجهی و نداشتن وقت کافی بیشتر این دو دندان شکسته شده و عفونت آنها نیز خیلی زیاد شده که هرزگاهی نیز درد شدید میکند که با مسکن های قوی همچون ژلوفن دردشان را آروم میکنم. چند باری که به پزشک جهت درمان مراجعه کردم جهت از بین بردن عفونت آنتی بیوتیک نوشت که پس از مصرف کردن چه از طریق تزریق پنی سیلین یا مصرف آموکسی سیلین چونکه دیدم نتیجه ای در جهت از بین بردن عفونت حاصل نشد ناامید شدم و این عفونت هم مرتب پیشرفت میکرد. لذا از شما پزشک محترم عاجزانه درخواست کمک و راهنمایی دارم.
با تشکر از شما

سلام،عامل اصلی عفونت باید برطرف شود حاالا یا دندانهای شما قابل نگه داری هستند و با درمانهای روتین دندانپزشکی درمان می شوند و یا قابل نگه داری نیستند و باید از دهان شما خارج شوند.
آنتی بیوتیک فقط به منظور کاهش دوره ای علایم برای شما تجویز می شودو باید در همان موقع جهت درمان مراجعه کنید و گرنه بعد از خارج شدن دارو از بدن عفونت دوباره عود می کند

با سلام....ممنونم از پاسختون....فقط یک موردی که هست اینه که هر روز صبح آب دهانم رو که خارج میکنم رنگش مایل به زرده و نشان از بودن عفونته و دیگران از چند متری من بوی عفونت دهان من رو تشخیص میدن. و اینکه چه درمانی برای از بین بردن عفونت دندان من خوبه؟دندان آسیاب پایینی سمت راسته.بعضی وقتها زیر ریشه دندان ، پایین لثه کمی متورم میشه و یک چیزی شبیه جوش ولی زرد رنگ رو اون قسمت میبینم...با چه دارویی و درمانی این عفونت از بین میره ؟آیا باید حتماً عفونت از بین بره تا مراحل درمان دندان ادامه پیدا کنه یا نه همراه عفونت هم میشه دندان رو عصب کشی کرد یا کشید؟
ضمناً بنده یک مقدار آدم حساسی هستم و هر وقت دندانپزشک چیزی درون دهنم میبره میخواد حالم بهم بخوره و کلاً دندانپزشکها با کار کردن روی دندان های من مشکل دارند انگار

تنها چاره شما درمان دندانها یا کشیدن آنهاست، به دندانپزشک مراجعه حضوری داشته باشید .بسته به میزان عفونت که نشخیص آن با پزشک است، شاید بتوان درمان را شروع کرد. صد دفعه هم آنتی بیوتیک مصرف کنید ،اگر درمان مناسب انجام نشود، فایده نخواهدداشت.اگر واقعا تحمل دندانپزشکی رفتن برایتان مشکل است به مراکزی مراجعه کنید و تحت بیهوشی درمان مناسب بگیرید

سلام
من به دندانپزشک مراجعه کردم و با نگاه اول از دو دندان شش پایین گفتند که باید جراحی بشه و کشیده بشه و عفونت هم تخلیه بشه. دارویی چیزی به من نداد. حالا نمیدونم جایی دیگه هم برم و نظر پزشک دیگه ای رو هم در مورد دندانهایم بپرسم یا همین جا که رفتم انجام بدم!!!

سلام ،احتمالا به قدری اوضاع برایشان مشخص بوده که سریعا تشخیض گذاشتند، در هر صورت گرفتن نظر دوم ضرری ندارد

سلام
ممنون از پاسخ سریع و صریحتون.
به نظر شما من به یک مطب یا کلینیک دندانپزشکی برم بهتره یا درمانگاه تأمین اجتماعی؟یا فرقی نمیکنه؟! جراحی و کشیدن این دندان سخته یا یک دندانپزشک معمولی هم میتونه انجام بده؟

تا از نزدیک معاینه نکنم در مورد سختی یا آسونی جراحیش که نمی تونم نظر بدهم

خب. حالا من چطور میتونم پیش شما درمانم شروع کنم و از نزدیک معاینه بشم؟!
البته من شما رو قبول داشتم و دارم که ازتون مشاوره گرفتم...

اطلاعات تماس با کلینیک داخل سایت هست

اگه ممکنه یه شماره همراه بدین که راحت تر بتونم تماس بگیرم . اگر مستقیم خودتون باشه بهتره. هم به عنوان مشاور هم پزشک بنده هستین