م.ر
عنوان :

لرزش دستها و تیک های عصبی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام و خسته نباشید
اقا دکتر من پسرس 26 سال هستم که چند سال ورزش بدنسازی میکنم اما 2ماه زندگیم و ورزشم به هم ریخته دچار علایمی شدم تیکهای عصبی تو بدنم میزنه بیشتر رو سرشانه ها و دستها و بازو ران ایناست قلبم محکم میزنه که لرزش شکم معلوم تو ضربان دستهام لرزش پیدا کردن همراه پاهام و بعضی وقتا حس سوزن سوزن شدن دست پا دارم ازمایش خیلی دادم از تیروید تا قند فشار ویتامینها اینا چیزی معلوم نشد
لطفا راهنماییم کنید خیلی زندگیم به هم ریخته
تنها چیزی که مشخص شد ویتامین دی بود که رو 23 بود کترا گفتن فقط ویتامینت کمی پایین هست

مهمترین نکته برلی تشخیص ودرمان شما معاینه است اگر معاینه وبررسی اولیه توسط متخصص مغز واعصاب انجام وطبیعی بوده ،علت استرس واضطراب است به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید

سلام خانم دکتر من مشخص شد مشکل فتق کمر درم و فشار بر عصب سیتاتیک فقط چند وقت ظهرا بعد غذا خوردن 1.2ساعت بعد دچار فشار برمثانه و اسهال میشم ایا این برا اثر همین مشکل بوجود اومده یا دلیل دیگه داره

باسلام بخشی از علایمی که گفتید مربوط به دیسک کمر است وبقیه علایم تون خیر .برای مشکلات اخیر در درجه اول منشا ء عصبی دارد .خیلی کمتراحتمال دارد علت آن دیسک کمر باشددسیک کمر بایستی بسیار پیشرفته باشد تاباعث اسهال شود

باوجود این برای درمان کمر ودیسک کمر به پزشک جراح مغزو اعصاب مراجعه کنید

با عرض سلام و خسته نباشید.خانم دکتر چنتا سوال داشتم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم من بعد مراجعه به متخصص مغز اعصاب و گوش بینی اینا این داروها دریافت کردم فلوکستین 10.اسپری بینی فلوتیکومکس و پرانول 10
خواستم ببینم من که ویتامین دی روی منطقه خطر 22 هست خواستم استفاده کنم با این داروها تداخل نداره و چه ساعتی استفاده کنم ویتامین دی. دوم اینکه میگن قرص پرانول 10 باعث در طول زمان اعتیاد اور هست از نظرتون مدت زمان استفاده از این دارو که مشکلی برای بعد قطع کردنش نباشه و ضربان قلب بالا پایین نشه چقدر هست
ویتامین دی هم که گرفتم از داروخونه ناترول 2000واحدی هست
و سوال اخر از خدمتتون من پای چپم درکیر عصب سیاتیک شده و همش میلرزه اما دکتر مغز اعصاب درمان خاصی برای این ندادن ایا مشکای پیش نمیاره و خود به خود خوب میشه یا شما پیشنهاد خاصی برای رفع این مشکل میکنید

باسلام مصرف ویتامین دی تازمانی که به مقدارسطح سرمی مناسب (حداقل 30)برسد ادامه دهید.تداخلی با بقیه داروها ندارد.

با تشکر از پاسخگویی و زحمات شما
با عرض سلام و خسته نباشید خانم دکتر یک سوال از خدمت شما داشتم ایا دمنوش مخلوط شیرین بیان و بابونه تاثیری در درمان دردهای صفرایی و دردهای معده داره و ایا استفاده مدت محدود 15 روزه از این دمنوش باعث افزایش فشار خون نمیشود چون میگن شیرین بیان فشار خون بالا میبره

باسلام شیرین بیان در دردهای گوارشی مربوط به معده : تحت عنوان گاستریت ویا زخم معده کمک کننده است اما درمورد بقیه عوارض اطلاعی ندارم

با سلام مجدد و خسته نباشید خانم دکتر من چند هفته ای قرص فلوکستین 10 و پرانول 10 ویتامین دی و اسپری بینی فلوتیکومکس استفاده میکنم فردا قصد دارم چکاپ کامل انجام بدم ایا تاثیری در نتایج دارد یا باید قرصها رو قطع کنم یا پیشنهاد میکنید چند ساعت قبل ازمایش داروها مصرف نکنم

این داروها تاثیری درنتیجه آزمایشات معمول ندارند

با عرض سلام و خسته نباشید خانم دکتر من بعد یک دوره بیماری که انواع علایم سراغم اود از سر درد تا خارش سوزش و دردهای شکمی به دکتر مراجعه کردم و ازمایش اینا نوشتن بعد استفاده یک مدت یک ماه از قرص های فلوکستین 10 وپرانول 10 دوباره چکاپ گرفتم
ازمایش ام ار ای از سر گردن هم گرفتم به محض رسیدن جواب دستم رلتون ارسال میکنم خواستم یک نگاهی بندازید که ایاا درچکاپ چیزی غیر نرمالی مشاهد میشود
خانم دکتر فقط بدنم زود قرمز میشه با تماس های کوچک اینا یا فشار سریع کبود میشه ایا بخاطر بالا بودن اهن هست چون داخل ازمایش مقدار iron بالاتر هست و ایا حجامت بکنم تاثیر داره برای این مشکل قرمز شدن سریع بدن
خانم دکتر یک سوال هم داشتم اینکه قرص ویتامین دی به مدتد20 روز که قرص2000واحدی هست استفاده کردم امادبعد ازمایش دیدم باز پایین اومدهدقبلا 21 بود الا 19 شده تاثیر نداشته البته این مدت هم همش دور افتاب هستم