ا.پ
عنوان :

قلب

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
با سلام وقت بخیر
ببخشید من چند روز پیش دچار ای اف یا همون آریتمی قلبی شدم ک رفتم بیمارستان و بستری شدم و دوروز تو سی سی یو هم بستری بودم و درست شدم بعد رفتم شیراز پیش دکتر معتمد فوق تخصص قلب ک ایشون هم تست ورزش و اکو و نوار قلب گرفت گفت مشکلی نداری ولی اون روز ک بیمارستان بودی مشکل نامنظمی ضربان قلب داشتین. بعد برام دارو نوشت
آمیودارون و اتوراواستاتین و آسپرین و قرص ویتامین د
ولی خیلی استرس دارم و خیلی میترسم ک باز ب سراغم بیاد و مشکلی برام پیش بیاره و من قرص بوسپیران و فلوکستین و کلریداپوکساید هم مصرف میکنم از قبل. خواستم راهنماییم کنید ک دیگه مشکلی من تهدید نمیکنه یا دیگه نترسم چون اومدم سرکار حوصله کار ندارم همش استرس دارم.. فقط خواستم خطر جدی من تهدید میکنه یا نه 33سال سن دارم.
با تشکر

درود بر شما،اگه اکوکاردیوگرافی شما نرمال باشه و بیماری دیابت و فشار خون نداشته باشین فقط کنترل ضربان قلب کفایت میکنه،میشه بعضی از داروهای شما رو قطع کرد و داروی پایین اورنده ضربان قلب به داروهاتون اضافه بشه

درود بر شما قبلا پروپرانول مصرف میکردم. میتونم بازم مصرف کنم.
دیابت ندارم. امروز هم آزمایش تیروئید دادم ک جوابش پنجشنبه گیر میاد
اینم بگم ک چند سال پیش آنژو کردم ک خداراشکر منفی بود و مشکلی نداشتم چون رفلکس معده دارم تو سینم تیر میزنه

بهتره در. مورد نوع دارو و دوز داروها با پزشک خودتون مشورت کرده و تحت نظر باشید