ن.م
عنوان :

کمر درد

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام
44 سالمه 9سال قبل لوله های رحمم را بستند الان 48 روز پریود نشدم عادتم منظم بوده الان کمر درد شدید دارم و سینه هایم درد می کنند در ناحیه رحم هم درد دارم و دو سه دوز پیش احساس درد زایمان شدید داشتم الان پا کمر و زیر دلم ورد می کند آیا حامله ام

احتمال بارداری بسیار کم است با این حال تست بارداری خون بدهید و آمپول پروژسترون بزنید تا پریود شوید

سلام وقت بخیر ممنون